У чому вимочують Макада?
Кожна фабрика має свої особливості: — горіхи з ПАР мають солонуватий присмак: їх вимочують в сольовому розчині визначення зрілості плода. Стиглі горіхи містять у собі понад 70% олії, тому спливають на поверхню. Їх збирають та продають.
Як вимочують макадами?
Макадамію краще замочити на 4:00. Ну, а найдовше замочується мигдаль – на те, щоб повністю позбавитися фітинової кислоти, в даному випадку може знадобитися 12 годин. Треба відзначити, що тримати горіхи в одній воді більше 8 годин не можна, тому після цього часу воду доведеться змінити.
Чому горіх макадамія пахне ваніллю?
Чому пахне ваніллю? Суворо кажучи, макадамія не пахне ваніллю (і не має яскравого шоколадно-кавового смаку) — йдеться лише про ванільний аромат і про нотку шоколадного смаку. При виготовленні десертів з макадамії ванільний смак зазвичай посилюється за допомогою екстрактів.
Які смакові горіхи Макадамі?
Плоди макадамії по смаку нагадують фундук. Великі ядра зазвичай підсмажують і покривають карамеллю або шоколадом, а маленькі та подрібнені додають у салати та страви з морепродуктів або тиснуть із них масло. Смак макадамії найкраще підкреслюють каву та херес.
Скільки макадамії можна за день?
40 г Норма споживання макадамії становить 30-40 г на дорослу людину день, тобто 10 горішків без шкаралупи.
Чому макадамія дорога?
Сьогодні цей делікатес – найдорожчий горіх на всій планеті – вартість за кілограм становить 30 доларів у самій Австралії. Вона обумовлена тим, що вирощують горіхи дуже мало. Горіх на смак трохи схожий на фундук. Його прийнято смажити, а потім покривати карамеллю чи розтопленим шоколадом.
Які горіхи треба замочувати?
Воду після вимочування використовувати повторно категорично не можна. Термін замочування для фундука, кедрових, грецьких горіхів, гарбузового та лляного насіння – не менше 7 годин. Мигдаль, пекан, макадамія, бразильський горіх – 8 – 12 годин, зі зміною води. Для кешью – 3-6 годин.