Огірки мариновані рецепт на 3 літрові

Скільки потрібно солі цукру та оцту На трилітрову банку огірків?

Огірки мариновані На 1,5-2 кг огірків (трилітрова банка): 3 ст. л. солі без верху, 3 ст.

Скільки хвилин стерилізувати трилітрові банки з огірками?

Накриваємо всю цю красу кришкою та залишаємо стерилізуватися на час із розрахунку 1 літрові банки 8-10 хвилин, 2 літрові 15 хвилин, 3 літрові 20 хвилин. 8. Поки вони стерилізуються, ми можемо вкласти в наступні банки огірки, готувати маринад, або зайнятися іншими цікавими справами

Які огірки не підходять для маринування?

Колір огірка залежить від сорту та віку. Чим молодший – тим зелень соковитіша, і навпаки. Жовті, перезрілі, огірки, Не годяться для консервування. У них груба шкірка та насіння.

Скільки солі на 3-х літрову банку огірків?

В 3літрову банку, наповнену огірками, Вміщується в середньому 1,5 літра розсолу. Тобто для засолювання 1 трилітрової банки огірків знадобиться сіль у кількості 75-90 г на 1,5 літра води.

Скільки треба цукру солі та оцту на помідори?

Я для маринаду помідорів все відміряю у ложках. Рецепт простий: по 2 ложки солі, цукру та 9% оцту. На 3-х літрові – столові ложки, на 2-х літрові – десертні, на літрові банки – чайні. З'їдають не тільки помідори, Але і весь розсіл випивають.

Скільки потрібно оцту на літрову банку огірків 9%?

На 1-літрову банку покласти 2 ст. л. 9 % їдальні оцту, головку цибулі, 1-2 зубчики часнику, 2-3 горошини чорного перцю, гвоздику, лавровий лист, 15-20г свіжої пряної зелені (листя хрону, кріп, петрушку, селера, естрагон тощо).

Чи потрібно стерилізувати банки для засолювання огірків?

Стерилізувати тут зовсім не потрібно. стерилізацію банок роблять для того, щоб при заливанні гарячим маринадом або компотом, вона (банку) Не луснула. … Стерилізую тільки для гарячих маринадів-гриби, салати.