Рецепт від тарганів жовток та борна

Борна кислота з яйцем

Жовток Розімніть виделкою до утворення однорідної маси. Висипте в неї порошок і додайте щіпку ваніліну для запаху. Липку суміш, що вийшла, розкладіть невеликими грудочками в тих місцях, де найчастіше бачите комах. Жовток Розімніть виделкою до утворення однорідної маси. Висипте в неї порошок і додайте щіпку ваніліну для запаху. Липку суміш, що вийшла, розкладіть невеликими грудочками в тих місцях, де найчастіше бачите комах.

Скільки потрібно борної кислоти на один жовток?

І так, починаємо з яйця, його потрібно зварити круто. Потім потрібно Вилучити жовток, Білок нам не знадобиться. Вилучений жовток треба розім'яти та додати туди борну кислоту (приблизно 10 грам), після чого всю цю справу перемішуємо.

Як зробити кульки з борною кислотою від тарганів?

Потрібно відварити картоплину в шкірці, розім'яти її, змішати з|із| відвареним жовтком курячого яйця і 1-2 столовими ложками розчину борної кислоти. З маси, що вийшла, зліпити кульки або товсті платівки та розкласти їх по житлу.

Як позбутися тарганів за допомогою жовтка та борної кислоти?

Один сирий жовток потрібно змішати з 50 грамами борної кислоти, сформувати кульки і розкласти в місцях проживання тарганів. Також можна взяти жовток вареного яйця, змішати його з рослинною олією та 40 грамами борної кислотизробити кульки і розкласти.

Скільки потрібно варити яйце для отрути тарганів?

Взяти 3 яйця,3 картоплини та варити 3:00. Потім яйця очистити і роздавити з картоплею (прямо зі шкіркою) додати 2 пакетики борної кислоти. Скачати кульки, дати підсохнути і розкласти в місцях більшого (і не тільки) скупчення тарганів.

Скільки грам борної кислоти для тарганів?

Приманки з борної кислоти – дуже економічний варіант самостійного виведення комах. Один 10 грамовий пакетик борного порошку у різних аптеках коштує від 10 до 15 рублів. Борна кислота не тільки знищує, а й стерилізує тарганів, перешкоджаючи їх розмноженню.

Якраз і назавжди позбутися тарганів?

Ефективні засоби від тарганів

  1. Борна кислота для тарганів є найсильнішим отрутою. Потрапляючи в травний тракт комахи, вона вражає його нервову систему. …
  2. Нашатирний спирт має сильний запах, який не подобається тарганам. …
  3. Виморожування. …
  4. Пастка допоможе, якщо тарганів не так багато.

Dec 22, 2021

Як зробити яєчні кульки з борною кислотою?

Жовтки розминають вилкою. Виходить яєчна маса, в яку додають порошок борної кислоти. На один яєчний жовток знадобиться 40 г порошку. З метою залучення дрібних шкідників у суміш додають кілька крапель олії.