Морква по корейськи рецепт з приправою

Як готувати моркву корейською з готовою приправою?

Приготування

  1. І приступаємо безпосередньо до додавання спецій. …
  2. Відразу ж підсипаємо пакетик готовою приправи. …
  3. Тепер знадобляться очищені часточки часнику та пекучий перець без насіння. …
  4. Тепер налийте столовий оцет. …
  5. І залишилася зовсім небагато. …
  6. Морква по-корейськи з приправою готова.

Що входить у спеції для корейської моркви?

Склад: Часник сушений подрібнений, сіль кухонна харчова йодована, коріандр мелений, солодка поприка дроблена, цукор, перець червоний мелений гострий, базилік сушений подрібнений, перець чорний мелений, імбир мелений, мускатний горіх мелений.

Як правильно нарізати моркву корейською?

Морква вимити, очистити та нарізати тонкими пластинами (слайсами) за допомогою звичайної овочечистки. Нарізати треба від тонкого кінця до товстого. Якщо морква довга, то розрізати пластини навпіл. Потім гострим ножем нарізати моркву соломкою.

Як зробити моркву корейською на звичайній тертці?

Рецепт приготування моркви покорейською Часник потерти на дрібної тертці або пропустити через прес. В окремій ємності змішуємо горіхи, чорний перець, часник, запашний перець, оцет, олію, цукор та сіль. Любителі гостренького можуть додати червоний перець. Все добре перемішати.

Скільки калорій у салаті морква по-корейськи?

Харчова цінність та хімічний склад "Морква по-корейськи".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Калорійність112.6 кКал6%
Білки1.2 г1.4%
Жири8.2 г13%
Вуглеводи9 г3.6%

Які приправи потрібні для корейських салатів?

Звичайне співвідношення на 1 кг моркви (або іншого вихідного продукту) – 1 столова ложка оцтової есенції (або звичайний оцет, що містить стільки ж оцтової кислоти, скільки 15 мл 70%) чайна ложка цукру, чайна ложка солі, від 1\2 до 2 ложок пекучого червоного перцю (залежно від бажаної гостроти) пів-ложки.

Які спеції підходять до моркви?

Овочі та фрукти МОРКВА – чилі, запашний перець, кумін, імбир, гвоздика, асафетида, калінджі, куркума. ОГІРКИ – мускатний горіх, імбир, фенхель, чорний перець.